Welkom


Dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, PDD-NOS, autisme, hoogsensitief of hoogbegaafd, verbaal-performaal kloof of gebrekkige executieve vaardigheden?


Latent talent!


Ontdek dan jouw latente talenten, zodat je beter kunt leren en studeren.


Denken vanuit kansen en mogelijkheden in plaats vanuit beperkingen, dat is onze passie!
Wij werken eclectisch, waarbij individueel wordt bekeken welke methoden en technieken het beste aansluiten. Bovendien werken wij nauw samen met leerkrachten, coaches, logopedisten en een GZ-psycholoog.


Wie zijn wij?

Gusta Bouwman
Na het voltooien van de Pedagogische Academie en een Master Pedagogiek (MEd), volgde ik een gedeeltelijke studie psychologie en behaalde certificeringen voor diverse opleidingen (o.a. ‘reflextherapie’, ‘methode Ik leer anders’, ‘woordbeeldtrainer’ en de rekenmethode ‘jamara’).
Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in mijn coachpraktijk, als leerkracht in het basisonderwijs, als HBO docent en in mijn psychosociale praktijk 2B-WELL.NL.
(Klik op de foto voor contactgegevens.)


Mirjam Korevaar

Na jarenlang (educatieve) televisieprogramma’s te hebben gemaakt, heb ik verschillende jaren in het buitenland gewerkt met kinderen van de straat, in kindertehuizen en met expats-kinderen.
Terug in Nederland heb ik Pedagogiek gestudeerd en werk als pedagoog, begeleider en therapeut in mijn praktijk HIANDBYE.NL.
Daarnaast heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd (o.a. specialisatiejaar kindertherapie met beeldcommunicatie, methode Ik-leer-anders, methode Een-taal-erbij, en woordbeeldtrainer).
(Klik op de foto voor contactgegevens.)


Jannie van der Sluis-Boonstoppel

Na mijn opleiding aan de PABO heb ik eerst een aantal jaar gewerkt in het buitenland als leerkracht op een internationale school.  Daarna heb ik ervaring opgedaan als groepsleerkracht in het basisonderwijs, remedial teacher, leerling begeleider en intern begeleider. Ik volgde diverse cursussen en opleidingen waaronder de opleiding RT/IB, hoogbegaafdheid, Masters of Science in Education, Connect Lezen en Ralfi Lezen. Daarnaast ben ik gecertificeerd coach van de methode Ik leer anders. In 2013 ben ik gestart met mijn praktijk voor Remedial Teaching en werk zowel thuis als op school met kinderen in de leeftijd van 6 – 16 jaar.

(Klik op de foto voor contactgegevens.)